Telefon: (+40) 735 722 183 - Mail office@webdesign-tm.eu
Delivering solutions that drive business results

Ce înseamnă responsive webdesign?

Responsive Webdesign înseamnă un Design Web sau o Pagină Web receptivă. Ce este Pagina Web receptivă?

 

Deja de câțiva ani smartphone-urile și tabletele sunt într-o continuă creștere. Un sfârșit al acestei evoluții este greu de estimat, dimpotrivă, potențialii clienți care folosesc dispozitive mobile pentru a naviga pe internet sunt din ce în ce mai mulți, iar aceștia nu mai interacționează doar pe un ecran gigant.

 

De ce ar trebui să am și eu o pagină web receptivă?

Responsive (pe romaneste: receptiv) reprezintă o tehnică care permite unei pagini web sa se ajusteze în mod automat dispozitivului final (telefon inteligent, tabletă, calculator) al utiliztorului.

 

Cu atât de multe rezoluții diferite, sisteme de operare noi și un număr infinit de dispozitive, se vor implementa pe lângă Layout-ul standard de monitor și alte layout-uri care nu vor fi lăsate la voia întâmplării, toatea acestea vor fi incluse în proiectul receptiv al layout-ului și al programării.

 

Fără “zoom” sau “scroll în dreapta și în stânga” și nici cu elemente complicate care ar face dificilă funționalitatea paginii. Un concept bine gândit și adaptat la dispozitivul final. Acesta este Responsive Webdesign.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...