Defășurarea unui proiect

Planificare

De aici, scopul, cerințele, și o descriere a site-ului final va fi determinată și documentată, incluzând obiectivele site-ului general, numărul de pagini, nevoile de promovare, limba și instrumente web utilizate, plus forme, animații grafice, și alte tipuri de conținut de specialitate.

Conceptul de Design

Creeare de schițe și / sau pagini machete care reflectă aspectul general și aspectul site-ului pentru vizitatori. Odată ce acestea sunt analizate și aprobate, dezvoltare web va începe.

Crearea și codarea pentru paginile primare

Site-ul primar (de exemplu, prima pagina sau pagina primară) a pagini web este creată în limba stabilită anterior (HTML, PHP) pentru a satisface toate cerințele de aspect, performanță, și de conținut. Apoi aceste pagini primare vor fi revizuite de către client cu feedback-ul adecvat de revizuire.

Crearea paginii primare & codificarea pentru paginile secundare

Paginile site-ului primar sunt revizuite în conformitate cu revizuirea / feedback-ul de la client, iar in functie de feedback sunt create toate paginile secundare site-ului.

Opiniile și testarea site-ului web

Site-ul finit va fi revizuit, cât și toate aspectele funcționale testate (de exemplu formulare… etc).

Acceptarea și finalizarea proiectului

După revizuirile și modificările rezultate din comentarii și opinii sunt complete, site-ul web va fi încărcat și pus online. După o perioadă de probă de succes de o săptămână, proiectul va fi considerată complet.