WebDesign

Începând de la un design individual, continuând cu programarea și punerea in aplicare a prezenței pe internet a site-ului “static”, sau pe baza unui Content Management System (CMS) gen WordPress oferim servicii complete dintr-o singură sursă. In plus vă punem la dispoziție șabloane finite (denumite și Themes) pentru WordPress de cea mai înaltă calitate care pot fi adaptate ulterior nevoilor dumneavoastră. Dar putem face chiar mai mult.

Pe lângă temele premium oferite de către WordPress, oferim și individualizarea altor teme WordPress de înaltă calitate puse la dispoziție de către alți prestatori profesioniști. La cerere putem colabora împreună cu dumneavoastră la conceptele online, strategii de marketing, marketing-ul motoarelor de căutare (SEM), dar și optimizarea (SEO) pe care le putem pune tehnic în aplicare.

Fiecare design este proiectat în detaliu pentru a reprezenta cel mai bine identitatea dumneavoartră online. Nu comandați mai mult decât vă trebuie. Majoritatea proiectelor vin cu o pagină de pornire numită și index și trei până la patru subpagini.

Ce se potrivește cel mai bine pentru proiectul dumneavoastră? Întreabați-ma și vă voi ajuta cu plăcere.

Aveți nevoie doar de un design? Fără programare HTML/PHP/CSS ? Nici o problemă, se poate realiza doar designul paginii în Photoshop.

Pe scurt: noi realizăm proiectele web de la început, iar pe parcurs vă putem călăuzii pe mai multe domenii.

Cere o ofertă acum

Portofoliu

Aruncă o privire în lumea minunilor