LogoDesign

Un logo este mic, dar dezvoltarea unui logo este consumatoare de timp și implică o multitudine de pași.

 

Unii clienți sunt în căutarea unui truc grafic sau o ambiguitate, care este exprimată într-o combinație de text și grafică. Alții sunt în căutarea logo simplu pentru o companie, cu un accent pe tipografie, care să aibă un design minimalist și totuși să se potrivească si să reprezinte imaginea companiei.

 

Un logo bun ar trebui să aibă o recunoaștere a mărcii si totodata sa poată fi reprodusă atât în alb-negru cât și în color.

 

Design-ul unui Logo este bazat pe idei diferite, care sunt adesea modificate de mai multe ori în urma feedback-ului venit de la client, acesta duce către obținerea rezultatului final dorit.

 

Aveți nevoie de un nou logo? Foarte ușor si destul de rapid in cazul in care stiti deja exact cum ar trebui sa arate noul logo al companiei dumneavoatră, sau putem sa va facem noi o identitate noua realizand noul logo.

 

De la inceperea proiectului in cel mai scurt timp agreeat, noi va vom pune la dispozitie 4 exemple de logo-uri facute de noi, pe langa astea exista 5 timpi de corectare si in ultima faza finalizarea Logo-ului intr-un fisier pregatit pentru imprimare, toate acestea binenteles la un singur pret.

Portofoliu

Aruncă o privire în lumea minunilor
Logo pizzatwo

Logo PizzaTwo

Proiect Logo design